Jahodovo-karamelový alebo karamelovo-jahodový popcorn ?
V našom prípade určite jahodovo - karamelový, keďže najprv ucítite vôňu jahôd a po zahryznutí aj ich sladko-kyslú chuť nasledovanú jemným karamelom. Používame takzvané lyofilizované jahody, ktoré su sušením mrazom zbavené vody. Čo znamená, že jahody zostanú úplne rovnako chutné ako boli pred touto úpravou.
Podľa nášho receptu, jahody vyslovene ručne "vmasírujeme" do karamelu tak, aby sa dostali na čo najväčšiu plochu každej guľky nášho popcornu. Pri tomto procese je veľmi dôležitá teplota karamelu a kritický je nedostatok času, ktorý máme na tento proces k dispozícii.
Odmenou je však výrazná aróma jahôd v spojením s chrumkavým maslovým karamelom.
Zloženie: kukurica (27 %), maslo (tuk 82%), trstinový cukor, glukózovo-fruktózový sirup, lyofilizované jahody, soľ, emulgátor: slnečnicový lecitín.

Lahodná kombinácia maslového karamelu a aromatických jahôd jemne nanesených na popcorne - toto je naša prvá ovocná príchuť. Intenzívna jahodová vôňa a chuť v kontraste s...

Naša lahodná kombinácia maslového karamelu a aromatických jahôd jemne nanesená na popcorn - toto je naša prvá ovocná príchuť. Prečítajte si ako vyrábame náš...

Naša lahodná kombinácia maslového karamelu a aromatických jahôd nanesených na popcorn - toto je naša prvá ovocná príchuť. Kyslo-sladké lyofilizované jahody spolu s...