Pre výrobu sú použité kakaové bôby Fino de Aroma, ktoré predstavujú iba päť percent svetovej produkcie. Tie najkvalitnejšie kakaové bôby si žiadajú viac manuálny prístup malých pestovateľov, ako veľké mechanizované farmy.
Sú svetlé a majú plnú, intenzívnu chuť s tónmi kvetov a ovocia. Sú mimoriadne krémové, jemné a popretkávané spleťou chuťových odtienkov so zamatovou jemnosťou a hlbokou, intenzívnou chuťou. Samotná produkcia je bean to bar - teda od samotných stromov, na ktorých bôby rastú, sa dohliada na každý detail – od výsadby a kvitnutia kakaovníkov až po výrobu čokolády.
Zloženie:
čokoláda (kakaové maslo {30%}, trstinový cukor {27,48%}, sušené
mlieko {22%} a kakaová hmota {20,52%})
Skladovanie: ideálne do +20°C a na tmavom mieste.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.