Fino de Aroma - toto označenie udeľuje Svetová kakaová organizácia a používa sa iba pri 5% celkovej svetovej produkcie kakaa.
Umožňuje vedieť o kakaových bôboch každý detail a určiť ich pôvod - kto a kde kakaové bôby pestuje a spracováva.
Ak máte chuť na skutočne skvelú slovenskú čokoládu, hľadajte označenie Fino de Aroma.
Tie najkvalitnejšie kakaové bôby si žiadajú viac manuálny prístup malých pestovateľov, ako veľké mechanizované farmy.
Sú svetlé a majú plnú, intenzívnu chuť s tónmi kvetov a ovocia. Sú mimoriadne krémové, jemné a popretkávané spleťou chuťových odtienkov so zamatovou jemnosťou a hlbokou, intenzívnou chuťou. Samotná produkcia je bean to bar - teda od samotných stromov, na ktorých bôby rastú, sa dohliada na každý detail – od výsadby a kvitnutia kakaovníkov až po výrobu čokolády.

Prémiová mliečna 50% čokoláda Fino de Aroma. Fino de Aroma - toto označenie udeľuje Svetová kakaová organizácia a používa sa iba pri 5% celkovej svetovej produkcie kakaa....

Prémiová 70 % horká čokoláda Fino de Aroma 250g. Fino de Aroma - toto označenie udeľuje Svetová kakaová organizácia a používa sa iba pri 5% celkovej svetovej produkcie kakaa....

Prémiová 50% mliečna čokoláda Fino de Aroma 1000g. Fino de Aroma - toto označenie udeľuje Svetová kakaová organizácia a používa sa iba pri 5% celkovej svetovej produkcie kakaa....

Prémiová horká čokoláda Fino de Aroma 1000g Fino de Aroma - toto označenie udeľuje Svetová kakaová organizácia a používa sa iba pri 5% celkovej svetovej produkcie kakaa....